NIEUW!

Het opsporen van lastige lekkages zowel binnenhuis als buiten met de Inspector Easysmoker rookgenerator.

Met de Inspector Easysmoker rookgenerator zijn wij in staat lastige lekkages op te sporen, zowel binnenshuis als buiten. Ook voor het keuren en testen van een gescheiden afvalwater systeem, riolen, afvoerleidingen, luchtbehandelingskanalen etc. is deze hogedruk rookgenerator zeer geschikt. De rookgenerator heeft een korte opwarmtijd, zodat we snel kunnen beginnen met de analyse.

Werking en functionaliteit van de rookgenerator.

Tijdens het inspecteren van leidingen en riolen kan het voorkomen dat een lekkage moeilijk te traceren is. Vaak is er dan ook sprake van stankoverlast. In zulke gevallen is de Easysmoker rookgenerator een uitkomst. Nadat we alle reguliere uitgangen van de leiding hebben afgedicht kunnen we met behulp van de slang en het koppelstuk rook in het leidingstelsel blazen. Door de opgebouwde druk zal de rook door de lekkage naar buiten treden. Zo kunnen we simpel en doeltreffend de lekkage opsporen.

Tevens is het uiteraard ook nog steeds mogelijk een camera-inspectie door ons te laten uitvoeren.